TnT Vetcare is part-time dierenarts-aan-huis dienst die momenteel enkel op afspraak werkt.

Onze (momenteel enige) dierenarts heeft ook een baan bij de overheid, wat betekent dat onze consultatie-uren van week tot week kunnen variëren.

We begrijpen dat het belangrijk is om te weten wanneer u bij ons terecht kunt. Om up-to-date te blijven over onze consultatiemogelijkheden, raden we u aan onze sociale media-pagina’s op Facebook en Instagram te volgen. Hier zullen we regelmatig updates plaatsen over onze beschikbaarheid voor de komende week/weken.
Of neem een kijkje op onze Online Agenda!

BLIJF OP DE HOOGTE EN VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

FACEBOOK: /TnTVetcareBE

INSTAGRAM: @tntvetcare_cv

Buiten onze werktijden

Als u hulp nodig heeft buiten onze beschikbare uren, vragen we u om het volgende te doen:

  1. Laat een bericht achter via e-mail, sms/Whatsapp of voicemail voor het maken van een afspraak binnen beschikbare uren. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een geschikt tijdstip te regelen.
  2. Als de situatie echt urgent is, raden we u aan om eerst contact op te nemen met uw eigen dierenarts. Zorg ervoor dat u hun voicemail volledig beluistert voor instructies.
    Of bezoek onze “Spoed“-pagina op onze website voor verdere informatie.

Wij begrijpen dat uw huisdier uw dierbaarste metgezel is, en we streven ernaar om de best mogelijke zorg te bieden. Bedankt voor uw begrip en vertrouwen in TnT Vetcare.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem gerust contact met ons op tijdens onze beschikbare uren, en we zullen ons best doen om u en uw huisdier van dienst te zijn.